image

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır Nevroz Parkı'nda 28 Nisan Pazar günü saat 13.30'da "Cihad Önderi Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem)" temasıyla Mevlid-i Nebi etkinliği düzenleyecek.

Vakıf tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden mevlid etkinliği için istenilen "ücretsiz taşıma için araç tahsisi" talebinin reddedilmesine yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, araç imkanları olmadığını belirterek Peygamber Sevdalıları Vakfı'na vatandaşlara araç tahsis edebilmeleri için bir maaşını bağışladığını açıkladı.

"Hazreti Peygambere can feda"

Özhan paylaşımında, "Diyarbakır'da Büyükşehir Belediyesi yarınki Kutlu Doğum etkinliğine araç tahsis etmemiş. Kayapınar Belediyesi olarak araç imkânımız olmadığı için bir maaşımı Peygamber Sevdalılarına vatandaşlara araç tahsis edebilmesi için bağışlıyorum. Hazreti Peygambere can feda." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *