image

Batman Petrolspor'un TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk unvanını kazanarak 2. Lig'e yükselmesi Batman'ı ve tüm taraftarlarını gururlandırdı.

Deplasmanda Turgutluspor'u 2-3 yenerek zafer kazanan Petrolspor'un futbolcuları ve teknik heyeti sahada büyük sevinç yaşadı.

Sahaya şampiyonluk parolasıyla çıkan Petrolspor, maçın başlama vuruşuyla birlikte baskılı bir oyun sergiledi. Baskılı oyununu sürdüren Petrolspor 21. dakikada Akın Akman’ın uzaktan attığı gol ile skoru 1-0 yaptı. Petrolspor, bu golle ilk yarıyı önde kapattı.

2. Yarıda Gol Düellosu!

İkinci yarıda skor avantajıyla temkinli bir oyun ortaya koyan Petrolspor, maçın 76.dakikasında Nurettin Çağlar’ın ayağından bulduğu gol ile skoru 0-2 yaptı.

Maçın bu anlarında Turgutlu Spor, oyuncusu Noyan Öz’ün 83 ve 85. dakikalarda attığı iki gol ile skora denge getirdi: 2-2

Maçın son dakikalarında Tunç Murat Behram, Petrolspor’u 3-2 öne geçirerek maçın sonucunu attığı gol ile ilan etti: 2-3

Bu sonuçla birlikte Petrolspor TFF 3. Lig 2. Grup’un şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükseldi.

Batman Protokolü Sahadaydı

Deplasmanda oynanan maça Batmanlılar yoğun ilgi gösterirken, Batman protokolü de tribündeki yerini aldı.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, Deva Parti Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Uluslararası Sanatçı Ahmet Güneştekin ve Kırklareli Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, 90 dakika boyuncu protokol tribününden Petrolspor’a destek verdi.

Batman Valiliği tarafından valilik binasının önüne kurulan dev ekranda Batmanlı vatandaşlar Turgutlu Spor-Petrolspor maçını canlı yayında naklen izleme fırsatı yakaladı. Maçın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşayan Batmanlılar, “Bu şampiyonluk, Batman futbolunun önemli bir başarısıdır ve kentin sporuna büyük katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandılar.

Yusuf Vural isimli taraftar şampiyonluk sevincini, “Umarım Batman Petrolspor, 2. Lig'de de başarılarını sürdürür ve daha üst liglere yükselmeye devam eder.” sözleriyle ifade etti.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *