image

İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik 131 gündür katliam ve soykırıma karşı Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede halk tarafından siyonist işgal rejimine ait veya onları destekleyen firmalara yönelik boykot da devam ediyor.

İşgal rejimini destekleyen firmaların boykot edilmesi, boykotun yaygın ve sürekli hale getirilmesiyle ilgili konuşan Ekin ve Nesil Derneği Başkanı Hukukçu Zeynep Şen Sayımlar, kimin neye gücü yetiyorsa asla geri bırakmaması gerektiğini söyledi.

"Neye gücümüz yetiyorsa asla geri bırakmamamız lazım"

Gazze'de yaşanan soykırıma sessiz kalınmaması gerektiğini belirten Sayımlar, "Yaşanan bu acı insanların taktının üstünde ve çok zor bir dönem. Sadece Müslümanlar bütün bir insanlık imtihanda. Bu dönemde neler yaptık, neler yaşadık onayladık mı? Karşı mı durduk? Karşı durduysa etkin bir yol bulduk mu? Hepsine hesaba çekileceğiz. Allah bütün insanlığı hesaba çekecek. Neye gücümüz yetiyorsa asla geri bırakmamamız lazım. Bir haksızlığı elimizle, buna gücümüz yetmiyorsa dilimizle ve buna da gücümüz yetmiyorsa kalbinizle buğz etmemizi Peygamber Efendimiz emrediyor. Bu da imanın en düşük büyümesi diyor. Sadece bununla yetinemeyiz o imanın en düşük seviyesi ile yetinemeyiz." dedi.

"Zulmü destekleyenleri boykot ve protesto etmeliyiz"

Devamında Sayımlar, "Bizzat aktif, hakkı ve sabrı tavsiye eden ve zulmü düzeltmeye yönelik ne yapabiliyorsak herkes kendi şartlarını, kendi çevresini daha iyi bilir. Ama asgarisi zulme su taşıyan ticarete katılmalıyız. Zulmü destekleyenleri boykot ve protesto etmeliyiz. Yüksek sesle onaylamadığımızı ve zulme son verilmesi için yüksek sesle söyleyebilme cesaretini göstermemiz lazım. Boykotların etkili olduğunu ben görüyorum. Birçok ürün fiyatlarını yüzde 60-70 maliyetine yaklaştırarak düşürdüler. Bu da bir sonuçtur. Boykotu titizlikle sürdürelim. Siyonistlerin boykot edelim yoksa hesap günü gerçekten işimiz çok zor olacak." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *