image

Batman Belediyesi tarafından "Yeşil Kuşak Ağaçlandırma" projesi kapsamında OSB’de ağaç dikim çalışmasına katılan işçilere yönelik kahvaltılı program düzenlendi. Kahvaltıda işçilerle bir araya gelen Nasıroğlu, ““Bugün çalışan arkadaşlarımızla kahvaltı da bir araya geldik.  Tabi bu kahvaltı bir şeylerin neticesinde yapıldı. Geçen hafta OSB'ye gelmiştik. Dedik ki buraya ağaç dikelim ve bir hafta içerisinde ciddi bir ağaç dikimi yapıldı. " dedi.

Dikilen ağaçların onuruna bir araya geldiklerini belirten Nasıroğlu, ağaçların dikiminde çalışan işçileri onore etmek amacıyla kahvaltıda buluştuklarını ve Yeşil Kuşak Ağaçlandırma projesiyle Batman'ın kabuk değiştirdiğini anlattı.

Programda hazır bulunan Vali ve Belediye Başkanvekili Ekrem Canalp ise Kuşak ağaçlandırma projesine ilk kazmayı 11 Kasım'da vurduklarını anlattı.

Canalp, "Kuşak ağaçlandırma projesiyle biz şunu amaçladık. Batman vilayetine nereden girerseniz girin, Batman'a girdiğinizi, Batman levhasını gördüğünüz zaman değil, kuşak ağaçlandırmayı gördüğünüz zaman anlayacaksınız. Batman'a giren insanlar, Batman'a girdiğinde buradaki kuşak ağaçlandırmayı gördüğünde ' ben başka bir yerde, başka bir alemdeyim' diyecek ve o zaman anlayacak ki burası Batman. Sağlı-sollu bitmiş olan bütün duble yollarımızın her iki tarafında da serviler böyle duvar gibi, yeşil kuşak gibi olacak." Şeklinde konuştu.

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *