image

 

MÜSİAD Batman Şubesinin Dost Meclisi Toplantısında konuşan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, barışın önüne engel koymak isteyenlerin olduğunu söyleyerek buna engel olmak gerektiğini belirtti.

MÜSİAD Batman Şubesinin Dost Meclisi Toplantısı, Eski İstanbul valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Gazeteci, Yazar Sami Özey’in Katılımıyla Bozooğulları Otelde gerçekleştirildi. MÜSİAD Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Vali Mutlu, Barış süreci ve Ortadoğu’daki gelişmeleri değerlendirdi.

 Toplantıda konuşan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, barış sürecinin önemini anlattı. Mutlu, “Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler var, Barışın önüne engel koymak isteyenler var, Kardeşlik duygularımızla oynayanlar var. Bunlara mahal vermemek lazım Yapılan bütün olumsuzluklara rağmen birliğimizden taviz vermemeli, Kardeşliğimizi daha fazla pekiştirmeliyiz. Bir birimize sevgi ile yaklaşmalı, daha fazla sevmeliyiz. Barış süreci bölgemize güzel şeyler getirdi. Daha iyi şeyler olacağına inanıyorum.”  Diye belirtti. Vedat Aydın

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *