image

Kaymakam GÜNGÖR, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında ilçede faaliyet gösteren Tiryaki Çay Ocağı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında GÜNGÖR, esnafın ve vatandaşların sorun, talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Kaymakam GÜNGÖR kapılarının halka her daim açık olduğunu belirterek, vatandaşın ilettiği talep ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara iletti.
Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Kaymakam GÜNGÖR’ e ziyaretlerinden dolayı teşekkür dileklerini iletti.
Esnaf ziyaretlerinde Kaymakam Ekrem GÜNGÖR’ e Belediye Başkanı Ayhan EREN ve ilçe kurum amirleri eşlik etti.

GÜNGÖR, TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Kaymakam Ekrem GÜNGÖR, Taşlık Köyünden Cemile ERKUN' un kederli ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde; vefat eden Cemile ERKUN’ a Allah’ tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileyen Kaymakam Ekrem GÜNGÖR, kederli ERKUN ailesinin acılarını paylaşarak başsağlığı dileklerini iletti.

Hicret Cami Taziye Evine yapılan taziye ziyaretinde Kaymakam GÜNGÖR’ e Belediye Başkanı Ayhan EREN ve daire amirleri eşlik etti.

KAYMAKAM EKREM GÜNGÖR TUZLAGÖZÜ KÖYÜ’ NDE TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

Kaymakam Ekrem GÜNGÖR, Tuzlagözü köyünde vefat eden Hikmet SÖNMEZSOY’ un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde; Hikmet SÖNMEZSOY’ a Allah’ tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileyen Kaymakam, kederli SÖNMEZSOY ailesinin acılarını paylaşarak başsağlığı dileklerini iletti.
Taziye ziyaretine Belediye Başkanı Ayhan EREN ve daire amirleri de katıldı.
M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *