image

Bir müddettir seçim bölgesi olan Batman’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan, etkinliklere katılan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, bu defa Yarasalar Taraftar Gurubu ile bir araya geldi.

 TPAO Batman Petrolspor'un taraftar grubu olan Yarasalar üyeleriyle buluşan Milletvekili Nasıroğlu'na Petrolspor Başkanı Mustafa Demir, Petrolspor Şube Sorumlusu Mustafa Balaban ve Yarasalar Taraftarlar Derneği Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya da eşlik etti.

Oldukça samimi bir atmosferde geçen buluşmada, Petrolspor'un hedefleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Taraftar grubuyla bir arada bulunmanın önemine vurgu yapan Nasıroğlu, “Sizler bizim için her zaman en değerli olan, takımımızın arkasında duran, bu takımın en büyük destekçisi, en büyük enerjisi, en büyük gücüsünüz. Hep birlikte takımımıza daha güçlü bir şekilde sahip çıkacağız." Dedi.

Daha önce elde ettikleri şampiyonluğu bu yılda yaşamak istediklerinin altını çizen Nasıroğlu, bunun için de her türlü imkânı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Nasıroğlu, “Bu süreçte taraftarlarımızın da verdikleri desteği sezon sonuna kadar sürdüreceklerinden eminim" şeklinde konuştu. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *