image

DEDAŞ’ın esnafın sıkıntılarını kısa zamanda giderdiğini ifade eden Batman Elma Sokağı Esnafları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Songur, kamu kurum ve kuruluşlarını eleştirdikleri gibi, hizmet verdikleri takdirde onore edip, teşekkür etmeyi de bir görev olarak gördüklerini söyledi. Songur, DEDAŞ Batman İl Müdürü Bilal Altunç’a yaptığı ziyarette, Elma Sokağı esnafı adına teşekkür plaket takdim etti.

“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANIN YANINDAYIZ”

Batman Elma Sokağı Esnafları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Songur, “Daha önce Dedaş’ın farklı birimlerinde görev yapan İl Müdürümüz Sayın Bilal Altunç’u yakından takip ediyoruz. Mesai kavramı gözetmeksizin bütün esnafımızın taleplerini kısa zamanda yerine getirdi ve getirmeye devam ediyor. Geçen yıllarda özellikle çarşı esnafında ciddi elektrik sıkıntıları yaşanmıştı. Talebimizi kısa zamanda değerlendirip, sağlıklı bir şekilde enerji sorunlarımızı çözdüler. Batmanlı esnaflar olarak daha önce eleştirdiğimiz kamu kurum ve kuruluşları, çalıştıkları takdirde teşekkür etmeyi de bir görev olarak görüyoruz. Batman için kim bir taş üstüne taş koyuyorsa, biz de onun yanındayız ve en büyük destekçisiyiz.” diye konuştu.

Başkan Songur, 6 ay önce göreve gelen DEDAŞ İl Müdürü Bilal Altunç’un, 2024 yılında da ciddi hizmetlere ve projelere imza atacağından da hiç şüphe duymadığını da sözlerine ekledi.

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *