image

Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri kendi aralarında topladıkları harçlıklarını Gazze’ye destek olmak için bağışta bulundular. Gazze’ye destek olmak isteyen öğrenciler sınıfları gezerek topladıkları paraları Umut Kervanı Batman’a teslim ettiler.

Öğrencilerin örnek davranışı hakkında konuşan Okul Müdürü Cengiz Acar, “Bu hafta Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen, öğrenci ve veliler ile yaptığımız istişare doğrultusunda “Benden de Filistinli Kardeşime Bir Yemek” sloganıyla yaptığımız etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz Pazartesi gününden cuma gününe kadar sınıfları dolaşarak, yardım topladılar. Öğrencilerin harçlıklarından toplanan yardımları Gazzeli kardeşlerimize göndermek üzere Umut Kervanı Batman’a getirdik. Bizler topladığımız bu parayı Umut Kervanı Batman temsilcisi Rıdvan Üzümcü kardeşimize teslim edeceğiz.” dedi.

Açıklamanın devamında Acar, “Katkı yapan öğretmen, öğrenci ve velilerimizden Allah razı olsun. Rabbim bir an önce Gazze’ye özgürlüğü nasip eylesin. Siyonistleri de kahru perişan eylesin. Kudüs’ün özgür kalması için hep beraber çalışalım inşallah.” ifadelerini kullandı.

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *