image

BOTAŞ personel alımı ile ilgili süreç başladı. Adana, Ankara, Aksaray, Ardahan, Erzurum, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Hatay, Şırnak, Bursa, Konya, Kayseri, Kahramanmaraş, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Van ve Tekirdağ illerinde çalışmak üzere 30 engelli büro personeli ve 121 mühendis, teknisyen ve uzman yardımcılığı unvanlarında olmak üzere toplam 151 personel istihdam edilecek. İşte başvurular hakkında detaylar.

BOTAŞ 151 PERSONEL ALIMI

BOTAŞ, çeşitli illerde büro görevlisi olarak istihdam etmek üzere 30 engelli personel ve 121 mühendis, teknisyen ve uzman yardımcısı kadrolarında çalışmak üzere 151 personel alımı yapacak. İlan, kurumun resmi internet sitesinde yayımlandı.

30 ENGELLİ PERSONEL ALIMI

Buna göre, Adana, Ankara, Aksaray, Erzurum, İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ'da Adalet/Muhasebe ve Vergi Uygulamaları birimlerinde görev yapmak üzere büro görevlisi olarak 30 engelli personel alınacak.

121 MÜHENDİS, TEKNİSYEN VE UZMAN YARDIMCISI ALIMI

Ayrıca Adana, Ankara, Aksaray, Ardahan, Erzurum, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Hatay, Şırnak, Bursa, Konya, Kayseri, Kahramanmaraş, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Van ve Tekirdağ illerinde çalışmak üzere 121 mühendis, teknisyen ve uzman yardımcısı alımı yapılacak.

11 Aralık tarihinde başlayan başvurular, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

İŞKUR'da bildirilen nihai listede yer alacak adaylar için evrak teslimi ve sözlü sınav tarihi gibi detaylı bilgiler "www.botas.gov.tr" internet sitesinden duyuruldu. Adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayarak sürece dahil olabilirler.

TIKLA BAŞVUR!
(MUSTAFA KAYNAK)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *