image

Türkiye'de işgal rejiminin mallarının boykot edilmesi konusu büyük bir önem kazandı. Özelikle işgal ordusuna destek açıklaması yapan kimi firmalara boykot her geçen gün artıyor.

İşgal rejimine destek veren kimi firmalar, Müslüman halkın uyguladığı boykotu kırmak için ürünlerinde yüzde 70'e varan indirimlere gittikleri görülüyor.


Sosyal medya kullanıcıları, siyonist işgalci firmaların yüzde 70'e varan indirimlerine "demek bu fiyattan da satılabiliyor" diyerek halkı sömürdüklerine dikkat çekiyor.

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde tatlı sektöründe iş yapan esnaf Osman Sezer, siyonist rejimin ve ona destek veren içeceklerini satmayarak boykot kampanyası başlattı.

Boykot ile ilgili İLKHA'ya konuşan Günay, "Gerekirse zarar ederiz gerekirse bir şubemiz kapanır ama işgalcilere destek vermeyiz." dedi.

"Kola ve su ürünlerini raflardan kaldırıp iadelerini gerçekleştirdik"



Osman Sezer

Sezer, "israil Gazze'yi vurduğundan itibaren şubelerimizdeki kola ve su ürünlerini raflardan kaldırıp iadelerini gerçekleştirdik. Bunlardan bir daha alışveriş yapmayacağımızı söyledik. Yaptığımız her bir alışveriş Gazzeli kardeşlerimize bir kurşun, bir bomba olarak gidiyor. Tüm Urfa'daki ve Türkiye'deki esnafları bu boykota katılmalarına davet ediyorum." dedi.

"Akan kanın içinde bizim de parmağımız oluyor"

İşgalcilerin mallarının alınmasının bir Gazzeli Müslümana bomba ve kurşun olarak gitmekte olduğuna dikkat çeken Sezer, "Gazzelilere dua ediyoruz, Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduklarımızı söylüyoruz ama bunun yanında elimizden gelen diğer şeyleri de yapmak zorundayız. İşgalci israilin mallarını almamamız lazım çünkü aldığımız her bir mal bir Gazzeli kardeşimize bomba ve kurşun olarak gitmektedir. Akan kanın içinde bizim de parmağımız oluyor." diye konuştu.

"Boykot israil ekonomisine darbe vurmaktır"

Boykotun siyonistlerin ekonomisine zarar verdiğini söyleyen Sezer, "Boykot israil ekonomisine darbe vurmaktır. Savunma olarak ne kadar güçlü olursanız olun, savunmanın temeli ekonomidir. Ekonomi olmazsa savunmanıza herhangi bir harcama yapamazsınız. Bundan dolayı boykotun bu derece çok önemli olduğunu düşünüyorum. Diğer esnafların da israil mallarını boykot etmelerini, raflardan kaldırıp iade etmelerini tavsiye ediyorum. Giden her kurşun ve her bombada parmaklarının olduğunu unutmamaları gerekir." şeklinde konuştu.

"Bir Gazzeli kardeşimiz paradan daha mı değersiz?"

Gerekirse zarar edeceklerini ama işgalcilere destek vermeyeceklerini dile getiren Sezer, "İşgalcilerin ürünlerini satmamakla zarar edilebilir ama alternatif yollar muhakkak bulunur. Bir ömür boyu sürecek değil. Kısmi zarar olabilir; pandemide de zararlarımız oldu ama ileride düzeldi. 1-2 ay zarar edip sıkıntılar yaşayabiliriz ama sonrası düzelir. Çok da takmamak lazım. Bir Gazzeli kardeşimiz paradan daha mı değersiz, bir çocuk paradan daha mı değersiz? Bundan dolayı çok maddiyata bakmamak lazım. Gerekirse zarar ederiz gerekirse bir şubemiz kapanır ama işgalcilere destek vermeyiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *