image

Siyonist işgal rejiminin Filistin’de uyguladığı insanlıkdışı saldırıları protesto etmek için Adana’da bulunan İncirlik Üssü’nde yapılmak istenen gösterilerde ve Ankara’da ABD Dışişleri Bakanı’nı protesto eden aktivist Avukat Gülten Sönmez’in yaka paça gözaltına alınmasında polisin tavrına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sosyal medya hesabından polisin yapılmak istenen protesto gösterilerine müdahalesine tepki gösterdi.

Ramanlı sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Ramanlı mesajında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek, “Dün Adana-İncirlik, bugün Ankara. Siyonist vahşetin azmettiricisi olan ABD’nin askerini ve bakanını üstelik katliam devam ederken ülkemizde ağırlamak ve korumak hukuka uygun ama katili rahatsız edip protesto etmek hukuka aykırı, öyle mi?

Barışçıl gösteriye katılanları gaz fişeği ile gözünden yaralamak,

Kadın ve çocukların da bulunduğu kitlenin ortasına gelişi güzel göz yaşartıcı bomba atmak,

Barışçıl gösteride bile gözaltı uygulamak...

Orantısız güç kullanan ve yetkisinin dışına çıkan sorumlular hakkında derhal adli ve idari soruşturma başlatılmalıdır.” ifadelerini kullandı. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *