image

 

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, çözüm sürecini sekteye uğratmak isteyen kesimlerin hedeflerine ulaşamayacaklarını belirterek, “ne 17 Aralık, ne 6-7 Ekim olayları dahil hiçbir ulusal ve uluslar arası provokasyon bizi yolumuzdan döndüremez.” dedi.

Sason 5. Olağan Kongresinde konuşan Milletvekili Özdemir, Sason’un eskiden terör olayları yüzünden gelinmekten kaçınılan bir kent olduğunu ancak AK Parti hükümetiyle birlikte bu durumu aştığını belirterek, şu an Sason’un hak ettiği hizmeti aldığını söyledi.

BÖLGE BÜYÜK YARA ALDI

Bölgedeki huzursuzluğun Sason’un gelişimine yıllar yılı en büyük darbeyi vurduğunu, Sason’da köylerin yakıldığını, arazilere el konulduğunu, insanların kaçırılarak öldürüldüğü dönemler yaşandığını hatırlatan Özdemir, Sason’un bu yaşananlar nedeniyle bölgedeki diğer kentler gibi büyük yara aldığını dile getirdi. Bir daha böylesi acıların yaşanmaması için halkın desteğiyle kardeşlik hukukunu ön plana çıkaran AK Partiyle birlikte çözüm sürecinin başlatıldığını kaydeden Özdemir, bu yaraları barış ve kardeşlikle hep birlikte sarmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

HUZURU İSTEMEYEN ODAKLAR VAR

Son dönemlerde çözüm sürecini sekteye uğratmak isteyen odakların var olduğunu ancak hükümetin çözüm sürecine kararlılıkla devam ettiğini belirten Milletvekili Özdemir, “Ne 17 Aralık ne 6-7 Ekim olayları, hiç bir uluslararası ve ulusal provokasyon bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.

Sason Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen kongreye Milletvekili Özdemir’in yanı sıra il başkanı, eski milletvekilleri, partililer ve delegeler katıldı. Tek liste ile gidilen kongrede ilçe başkanlığına Avni Yıldırım yeniden seçildi. İlhan Yıldız

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *