image

Sağlık alanında vatandaşların talepleri doğrultusunda Batman’ınihtiyaç duyduğu doktor kadrolarının onaylanması için Batman MilletvekilleriSerkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu’nun Sağlık Bakanlığı nezdinde yaptığıçalışmalar sonuç verdi.

BATMAN'A 43 PRATİSYEN VE 44 UZMAN DOKTOR ATANDI

Batman merkez ve ilçe hastanelerine 43 pratisyen ve 44 uzmanolmak üzere 87 doktor atandığı açıklandı.

Batman'daki sağlık ordusunu güçlendirmeyedevam ettiklerini ifade eden AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Batman'ın sağlık sorunları hakkındayaptıkları görüşmelerde eksik bölümleri ve hekim ihtiyacını ilettiklerinianımsattı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “113. DHY kurasında Batman’a açılan münhal kadrolar için Sağlık Bakanımız Sayın @drfahrettinkoca’ya Batmanımız adına teşekkür ederim. @fnasiroglu” ifadelerini kullandı.

Görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini belirten Nasıroğlu, “Batmanlıvatandaşlarımızın en çok talep ettiği acil tıp, beyin cerrahisi, kalp ve damarcerrahisi, çocuk nefrolojisi, çocuk nörolojisi, çocuk ve ergen ruh sağlığıhastalıkları, yetişkin nöroloji, yetişkin nefroloji, plastik cerrahi, alerji veimmünoloji, cildiye gibi bölümlere atamalar yapıldı. 

Hemşehrilerinin daha ulaşılabilir sağlık hizmeti alması içingayret ettiklerini aktaran Nasıroğlu, Batman'da olmayan bölümlere de doktorataması yapıldığının müjdesini verdi.

Nasıroğlu, "Şehrimizde hiç olmayan Geriatri, immünolojive alerji, çocuk Gastroenteroloji, çocuk nefroloji ve gastroentrolojik cerrahigibi bölümlere de doktor ataması yapıldı. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlıolsun inşallah.” MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *