image

İlk olarak Fatma Aliye Fen Lisesinde öğrencilerle buluşan Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün, ikinci buluşmasını Batman Fen Lisesi öğrencileriyle gerçekleştirdi. Batman Fen lisesinde gerçekleşen Yazar-Öğrenci Buluşmasına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Söyleşi öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, "çok kıymetli Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün Hocam, değerli meslektaşlarım, sevgili öğrencilerimiz hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün burada bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Çok kıymetli Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün Hocamızın ilimize gelmesi bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Sizlerin de hocamızın bilgi, birikim ve deneyimlerinden faydalanması için sizlerle buluşmasını istedik.” dedi.

Kurtaran'ın selamlama konuşmasının ardından Akademisyen-Yazar Düzgün, söyleşisinde eserlerinde konu ettiği dinin tarihi ve toplum, kavimler, kavimlere gönderilen peygamberler ve kıssaları konusunun yanı sıra kendi hayatından da örnekler verdi.

Söyleşinin ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Akademisyen-Yazar Düzgün kitaplarını imzaladı.

Batman’da iki gün kalan Akademisyen-Yazar Düzgün, İl Müdürü Kurtaran’la il milli eğitim müdürlüğüne bağlı Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret ederek burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *