image

Öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını en doğru şekilde pekiştirmeyi amaçladıklarını belirten Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Siraç Akçay, “Gezide öğrencilerimiz kitap stantlarını heyecan ve mutlulukla dolaştılar.” dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, öğrenciler aldıkları değişik kitapların yanı sıra, okullarının eski müdürü emekli eğitimci- yazar Misbah Eratilla’nın yeni çıkan “GÖNÜL KUMBARASI” adlı kitabını imzalatma şansı da buldular.

Akçay, “Amacımız Kitap Kurdu öğrencilerimizin hem kitap okuma alışkanlığını pekiştirmenin yanı sıra aynı zamanda okuduğunu anlayan, ondan çıkarımlar yapabilen, hayal gücü gelişmiş öğrenciler olmasını sağlamak hem sosyal hayatlarında hem de tüm derslerinde öğrencilerimizin terbiye ve ahlaki değerlerimizi kazanmasını sağlamak için böyle gezileri çok önemsiyoruz.” dedi.

Akçay: Okuduğum Kitabın İçindeydim

Atatürk İlkokulu öğretmeni Siraç Akçay, “Eğitimci-Yazar Misbah Eratilla’nın “Gönül Kumbarası” kitabında hayat hikayeme yer verdiği için çok mutlu oldum. Geçmiş olayları hatırlamanın zor olduğunu ama “İyileştirici, tedavi edici ve hayati tecrübe kazandırıcı” bir deneyim olduğunu.” söyledi.

Kitap fuarında hoş vakit geçiren öğrenciler, “Gerçek hayat hikayeleri yazan eğitimci-yazar Misbah Eratilla’ya, bizleri 6. kitap fuarında buluşturma fırsatı veren ve fuar ziyareti için bize desteğinden dolayı Batman Valisi Sayın Ekrem Canalp’a teşekkür ederiz.” dediler. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *