image

Toplantıda Genel Başkan Yardımcıları, Sektör ve Komisyon Başkanları, Şube Başkanları ve Temsilcileri tarafından 2023 yılı değerlendirilirken 2024 yılına ilişkin stratejik planlamalar anlatıldı.

14. Aylık Değerlendirme Toplantısı Ticaret Bakanı Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirildi.  

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, piyasanın adil, istikrarlı, rekabetçi bir şekilde işlemesini sağlamaya çalışan düzenlemeler yapmakla görevli olduklarını belirterek, "bunu yaparken de denetleme yapmakla görevliyiz. Bu denetlemeleri de ekiplerimizle beraber yerine getiriyoruz. Piyasa ne kadar düzelirse ne kadar düzenli işlerse biz de o kadar mutlu oluruz, iş yükümüz azalır.” dedi.

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu toplantıda yaptığı konuşmasında, “Kurulduğumuz 2015’ten bu yana ASKON Batman Şubesi olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Batman’da iktisadi ve sosyal hayatın tüm alanlarında faaliyet göstermekteyiz. ASKON Batman Şubesi olarak yaklaşık 10.000‘e yakın bireye iş imkânı oluşturan üyeleri vasıtasıyla her daim katma değeri yüksek tutan şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine olumlu alanda yön veren bir kuruluş olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

Nasıroğlu Konuşmasının devamında, “bölgemizden İstanbul ve diğer illerden gelerek yıllarca çalışan meslek sahibi olan kardeşlerimiz, abilerimiz bugün ilimize gelerek yatırım yapıyor, bu yatırımların meyvesini yavaş yavaş alıyoruz, Özellikle tekstil sektöründe çok iyi bir yerde olduğumuzu belirtmek isterim. İlimizin ekonomisinin lokomotifi olan tekstil, irili ufaklı 300’ün üstünde fabrikalarımız var ve 50.000 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Bu da ilimizin ekonomisine ve sosyal hayatın her yerinde olumlu etki etmektedir. Bunun faydasını görmekteyiz buradan tüm iş dünyasını ilimize davet ediyorum, ilimize gelip yatırım yapmalarını, yatırım yapacak olan iş insanlarımıza elimizden gelen tüm olanakları sağlayacağız.” ifadelerini dile getirdi. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *