image

Atatürk İlkokulu öğrencileri Batman Tren Garına ziyaret ettiler. Ren garında heyecanla trenin gelmesini beklediler. Tren ile yolculuk yapan minikler, “Tren Gelir Hoş Gelir ve Kara Tren Gecikir “ adlı türküleri hep birlikte söyleyerek yolculuğun keyfini çıkardılar.

Öğrencilerin derslerini daha iyi değerlendirmeleri ve doğada sosyalleşmeleri için Soğuksu(Zorava)Köyü bahar mevsiminde doyumsuz manzarayı gözler önüne seren ve Tarihi On Kemerli Zilek Köprüsü Piknik Alanında ‘Kaynaştırma ve Motivasyon’ etkinliği düzenlendi.

Keyifli ve eğlenceli bir gün geçiren öğrencilere piknikte   yapılan spor etkinlikleri ve oyunların ardından, öğrenciler tarafından getirilen yiyecekler hep birlikte afiyetle yiyerek program son buldu.

Sınıf Öğretmeni Siraç AKÇAY “Hem sosyal hem de kişisel hayatı zenginleştiren eğlenceli ve eğitimli vakit geçiren öğrencilerin hayatlarında unutmayacakları bir yolculuk oldu” dedi


AKÇAY “Yaptığımız bu gezilerle öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmanın yanı sıra birçok güzelliği barındıran sosyal etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizle yaptığımız bu güzel ve anlamlı etkinlikten dolayı oldukça mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Öğrencilerimizle gerçekleştirilen eğlenceli ve bilgilendirici etkinlik nedeniyle Batman TCDD görevlilerine ve öğrencimiz Muhammed Mustafa Sabaz’ın velisine teşekkür ederiz” dedi.

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *