image

Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken HDP'nin  sokağa inme çağrısının ardından HDP/PKK yandaşları tarafından vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için Van'da program düzenlenecek. Bu programda Yasin Börü ve arkadaşları anılacak.

TÜM VAN HALKI DAVETLİ

5 Ekim Perşembe günü HÜDA PAR Van il Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programı 19:00'da başlayacak. Program Van TSO Konferans Salonu'nda olacak. HÜDA PAR Van İl Başkanlığı, tüm Van halkını bu programa davet etti.

Programda, ezgi ve ilahiler seslendirilecek, sinevizyon gösterimi yapılacakken yaşananlara ilişkin konuşmalar da gösterilecek.

KURBAN BAYRAMINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KURBAN ETİ DAĞITIYORLARDI

Yasin Börü ve arkadaşları 7 Ekim 2014 tarihinde Kurban Bayramının 4.günü fakirlere kurban eti dağıtırken HDP/PKK yandaşlarının saldırısına uğramıştı. Binanın 3.katında bulunan eve sığınan Yasin ve arkadaşları, HDP/PKK yandaşları tarafından  silahla vurulup, defalarca bıçaklanmış, 3.kattan aşağı atılmış, başları taşla ezilmiş ve üzerlerinden otomobille geçildikten sonra vücutları yakılmak istendi.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *