image

Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Mustafa Güven ve Kurum amirleri ile birlikte Karaköy, Uzundere, Aksu, Çardaklı ve tepebaşı köylerini ziyarette bulundu.

Köy ziyaretleri kapsamında Kaymakam İmrak köylerde yapılan çalışmalar ve köylerin genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Köy sakinleriyle ve muhtarlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Kaymakam İmrak, vatandaşların ve Muhtarların taleplerini dinleyerek “imkânlar dâhilinde ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu” belirtti.

Kaymakam İmrak Karaköy ve Uzundere köy okullarını da ziyaret ederek okullarda yürütülen faaliyetler ve mevcut durumları hakkında öğretmenlerden bilgiler aldı. Öğrencilerin bulunduğu sıraları dolaşarak öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam İmrak, öğrenciler ile yakından ilgilenip hediyeler vererek, derslerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirten köy sakinleri, Muhtarlar ve Öğretmenler Kaymakam İmrak’a göstermiş olduğu ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *