image

Geçtiğimiz hafta ‘Hayat Namazla Güzeldir’ programı kapsamında 15 günlük abdest ve namaz eğitimini başarıyla tamamlayan toplamda 3 bin 500 kız ve erkek çocuğun katılımıyla Jiyan Parkında düzenlenen programla topluca namaz kılındı. Ancak yoğun ilgi gören etkinlik sosyal medyada bazı isimler tarafından hedef alınıp çarpıtılarak servis edildi.

Sözde gazeteci Bilal Güldem, videoda namaz eğitimi alan çocukları hedef göstererek 'askeri eğitim alıyorlar' diye servis etti. Kısa zamanda yalanı ortaya çıkan ve sosyal medyada büyük bir tepki toplayan sözde gazeteci Güldem, bu sefer de tehdit ediliyorum yalanıyla yaygara koparmaya başladı. Güldem’in yalan haberine mal bulmuş mağribi gibi sarılan CHP klasik İslam düşmanlığı refleksini gösterip olayı hemen meclise taşıdı.

CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkanı başdanışmanı Namık Tan konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı'na soru önergesi verdi. Nesli ifsat eden her tür etkinlik ve programa en güçlü şekilde destek çıkan CHP’nin namaz kılan çocuklara ve temiz nesil hedefi güden kurumlara karşı bu tavrı şaşırtmadığı gibi CHP zihniyetinin bir kez daha din ve temiz nesil düşmanı olduğunu ortaya koydu. DOĞRU HABER

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *