image

Vali Ekrem Canalp, 24 Mayıs’ta yapılacak basın çalıştayında yerel ve ulusal basının bundan sonraki gidiş sürecinin ele alınıp tartışılacağını söyledi.

Vali Canalp, “24 Mayıs'ta bir basın çalıştığı yapacağız. Özellikle yerel ve ulusal basının bundan sonraki gidiş sürecini ele alacağız. Yeni basın anlayışına göre nasıl bir pozisyon alınması lazım? Matbaa, basılı gazete önemli, kıymetli bir değerimiz. Yaşamaya devam etmesi lazım ama bir taraftan da değişimi ve dönüşümü nasıl yönetmemiz lazım noktasında bir çalıştay olacak.” ifadelerini kullandı.

Çalıştayımıza Türkiye’de bu konuda önde gelen kişileri davet edeceğiz

Çalıştayda konuşulan konuları kitapçık haline getirmeyi düşündüklerini belirten Vali Canalp, “Çalıştay sonucunda da ortaya çıkacak olan bir doküman, bir kitapçık, bilgilendirme dökümanı ortak koyabilirsek bir başvuru kaynağı gibi elimizin altında olur. Bunun faydasını görürüz. Yani bu yerel basının ve genel basının geleceği konusunu konuşacağımız bir çalıştay yapacağız. Türkiye'de bu konuda önde gelen kişileri davet edeceğiz çalıştayımıza.” dedi. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *