image

Batman'da mağdur, muhtaç ve yetimlere yönelik yaptığı yardımçalışmaları ile gönüllere umut olan Umut Kervanı, hayırseverlerin bağışladığıakika ve sadaka kurbanlarını muhtaç ve yetim ailelere ulaştırarak yüzlerinigüldürdü.

Umut Kervanı olarak muhtaç insanlara yardım etmeye devamettiklerini belirten Batman Umut Kervanı Derneği üyesi Rıdvan Üzümcü, daha çokyetim ve muhtaç aileye ulaşmak için hayırseverlere yardımlarının devam etmesiçağrısında bulundu.

"15 BİNİN ÜZERİNDE MUHTAÇ VE YETİM AİLENİN KAYDI BULUNUYOR"

Üzümcü, "Batman Umut Kervanı olarak her ay yapmışolduğumuz yardım faaliyetlerimiz vardır. Bu ay ki yardım faaliyetimiz isekırmızı et yardımıdır. Hayırseverlerin bağışlamış olduğu adak, akika ve sadakakurbanlarını muhtaç ailelere dağıttık. Bizlerde 15 binin üzerinde muhtaç veyetim ailenin kaydı bulunmaktadır. Bizde kayıtlı olan ailelerin sadece birkısmına bize gelen bağışlar ölçüsünde yardım bulunduk. Daha fazla ihtiyaçsahibi aileye ulaşmamız için hayırseverlerin yardımlarını devam ettirmelerinibekliyoruz. Allah kendilerinden razı olsun." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *