image

Erol yaptığı açıklamamada; “Polonya, Rusya, Makedonya, Gürcistan, Azerbaycan, Macaristan ve Ukrayna’daki üniversitelere kayıt alıyoruz. Türkiye’de lise diploması olan herkes istediği bölümü özel öğrenci statüsüyle sınavsız ve puansız okuyabiliyor.” dedi. 

“DİREKT DENKLİK ALIYOR”

“Yurt dışında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz mezun olduklarında denklik sınavına tabi tutulmadan direkt denkliklerini alabiliyor.” diyen OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Mehmet Sabri Erol; “İnsanlar hayallerindeki bölümleri okumayı hiçbir zaman ertelememelidir. Bu fırsatları kurumsal şirketimizle bütün öğrencilerimize veriyoruz. Mezun olan tüm öğrencilerimiz ‘Mavi Diploma’ ile Avrupa’da da eşit haklara sahip olarak çalışabiliyorlar. Öğrenci kayıtlarımızın yanı sıra, konaklama, ulaşım, yurt, vize ve tüm ihtiyaçları danışmanlık şirketimiz tarafından karşılanmaktadır.” şeklinde açıklamada bulundu.

Aynı zamanda OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Batmanlı eğitimci Erol, üniversitenin yeni eğitim sistemi hakkında Rektör Dursun’la istişarede bulundu. 

“ÜNİVERSİTE VE ÖĞRENCİLER ARASINDA KÖPRÜYÜZ”

OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin resmi temsilcisi olan Batmanlı eğitimci Erol yaptığı açıklamada; “Batman başta olmak üzere, bölgemizde istedikleri bölümlere yerleşemeyen, tüm öğrencilerimize, istedikleri bölümü okumaları için Türkiye ile Yurt dışındaki üniversiteler arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bu yıl TIP başta olmak üzere, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk, Mimarlık, mühendislikler ve birçok bölümde öğrenci kayıtları aldık. OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak bütün öğrencilerimizin kayıt öncesinden ve mezun oluncaya kadar takiplerini yapıyoruz. Öğrencilerimiz gerek İngilizce gerek Rusça ve gerekse Türkçe eğitim veren üniversiteleri tercih edebiliyor. Öğrencilerimizi yeteneklerine ve başarılarına göre yönlendiriyoruz. Amacımız gençlerimizin doğru mesleğe ve hayatlarında her zaman başarılı olabilecekleri bölümleri okumalarını sağlamaktır. Kurumsal şirket olduğumuz için kısa zamanda velilerimizin ve öğrencilerimizin güvenini kazandık. Eğitim söz konusu olduğu zaman, sınırların aşılması gerekiyor.” diye konuştu. 

“ÖĞRENCİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ”

“Fırsat buldukça, üniversitelerin rektörleriyle, bölüm başkanlarıyla ve ilgili birimlerini yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız gençlerimizi takip edip, üniversitelerinde başarılı olmalarını sağlamaktır.” diyen Batmanlı eğitimci Mehmet Sabri Erol; “Kısa bir süre önce Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Dursun Erdem’i’ makamında ziyaret ederek, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi bizlerle özel olarak ilgilendiği için kurumumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Eğitimci Erol ayrıca, lise diploması olan herkesin sınavsız ve puansız olarak Yurtdışı üniversitelerinde istedikleri bölümü en uyun fiyata okuyabileceklerini sözlerine ekledi. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *