image

Batman Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Batman Belediyesi Bşk. Yrd. V. Şükrü Alperen Göktaş, Gültepe Mahallesi Muhtarı A. Şakir Dağ, Çay Mahallesi Muhtarı Niyazi Alpe, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldız, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Selahattin Yıldız, Çamlıtepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin Demir ve ilgili şube müdürleri katıldı.

Yapılan genel değerlendirme toplantısında Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlardan ve muhtarlardan Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e iletilen tüm taleplerin ilgili müdürlükçe yerine getirilip getirilmediği ve hangi aşamada olduğuna dair süreçler bizzat muhtarların da iştiraki ile tek tek değerlendirmeye tabi tutuldu.

Mahallelerindeki sorunların ve dile getirilen taleplerin büyük bir bölümünün tamamlandığını, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve Batman Belediyesinin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları, “Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundular. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *