image

Alınan başarı ve kazanılan kupaların Batman için büyük önem arz ettiğini belirten İl Müdürü Özperk antrenör ve sporcuları tebrik etti.

“Atletizm il karması takımlarımız 2023 yılında 6 Türkiye derecesi kupası ile 24 Türkiye dereceli madalya kazandılar.” diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Gençlik müzemize 6 kupamızı daha koyduk. Amacımız spor ile Türkiye’nin örnek illeri arasına girmektir. Emeği geçen bütün antrenörlerimizi, sporcularımızı ve çocuklarını spor yapmaya yönlendiren velilerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

İLK KUPA SİİRT’TEN GELMİŞTİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm il karması dağ koşusu branşlarında 2023 yılındaki yarışmalardan toplamda 6 Türkiye derecesi kupası ile 24 madalya almış oldu. İlk olarak Siirt ilinde yapılan yarışmalardan Türkiye üçüncülüğü kazanılırken, daha sonra Kocaeli Başiskele’de yapılan yarışmalardan 1 Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü başarısı elde edilmişti.

DOĞUBEYAZIT’TAN 3 KUPA GELDİ

Türkiye Atletizm Federasyonunun organize ettiği, Dağ Koşusu finallerinde ilimizi temsil eden sporcular yine Türkiye dereceleriyle döndü. Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde 15 Temmuz 2023 tarihinde yapılan İl Karmaları Atletizm ligi Dağ Koşusu kategorisinde U20 Kadınlar dalında Türkiye üçüncülüğü, Büyük Kadınlarda Türkiye ikinciliği ve Büyük Erkeklerde ise Türkiye üçüncülüğü başarısı elde edildi. Gençlik Spor antrenörleri Erhan Taymur, Kadir Kavak, Musa Oğurlu, Baran Erkiz, Bedri Esmer ve Ahmet Gülşen her zaman yanlarında olan maddi ve manevi destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek’e, Spor Şube Müdürü Burak Eren’e, Kulüp Başkanı Veysi Topkan ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’a teşekkür ettiler. 

BAŞARILI SPORCULARIN KATEGORİ VE İSİMLERİ

U20 Kadınlar Ligi Takımı - Semanur Muslu - Emine Ekin - Şükran Gültekin – Dicle Arslan

Büyük Kadınlar Takımı - Leyla Ak – Şilan Tekin – Özlem Doğmuş – Zehra Kaya

Büyük Erkekler Takım - Halis Kartal – İkram Tufan – Rezan Akay – Yahya Taş

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *