image

Yılın her ayında çalışmalarını devam ettiren Umut KervanıTarsus'ta ihtiyaç sahibi ailelere gıda dağıtımı gerçekleştirdi.

Yetim, muhtaç ve çalışamayan durumdaki insanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Tarsus Umut Kervanı Yetkilisi Oğuz Obut, başvuruları değerlendirerek ihtiyaç sahiplerini kategorize ettiklerini ve öncelik sırasına göre yardımda bulunduklarını belirtti.

Hayırseverlere teşekkür eden Obut,"Hayırseverler tarafından verilen gıda kolileri, kesilen adak ve diğer yardımları önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere ulaştırarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Tespit ettiğimiz aileler içerisinde muhacerat hayatı yaşayan ve zor şartlarda geçinmeye çalışan kardeşlerimiz de var. Hayırseverler kardeşlerimizden yardımlar geldikçe bizler de ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırseverlerin hayırlarını şimdiden kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

"Bugün yapılan yardımların çocuklarımızın yüzünü güldürmesi kadar mutluluk verici bir şey olamaz"

İlçenin farklı mahallerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverler aracılığıyla yardım ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Obut, "Gezdiğimizde ne kadar muhtaç ailemizin olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bugün yapılan yardımların çocuklarımızın yüzünü güldürmesi kadar mutluluk verici bir şey olamaz. Rabbim tüm hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin inşallah. Bu yolda bizlerle birlikte çalışmak isteyen, ihtiyaç sahibi aileleri yerinde görerek yardım etmek isteyen tüm kardeşlerimizi Umut Kervanı çatısı altında hizmet etmeye bekliyoruz." dedi.

"Kurban Allah'a yaklaşmaktır." Diyen Obut son olarak, "Biz de Tarsus Umut Kervanı olarak bu düsturu kendimize şiar edinip bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldürmeye gayret ediyoruz. Yine Umut Kervanı olarak hayırseverlerimize şu çağrıda bulunuyoruz: 'Kurban dolayısıyla bizde kayıtlı olan yetim ve muhtaç ailelerimizin sofralarında sıcak bir aş olabilmek için kurbanları ile Umut Kervanına destek olsunlar.' " dedi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *