image

HÜDA PAR; AK Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi, Milli Yol Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokratik Sol Parti ile yüz yüze ziyaret gerçekleştirecek.

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamaya göre bayramlaşma programı şu şekilde olacak:

"Kurban Bayramı'nın 2'nci günü olan 29 Haziran Perşembe günü, ilk olarak AK Parti heyeti ile görüşme yapılacak. AK Parti'nin ardından sırasıyla Deva Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Milli Yol Partisi, Demokratik Sol Parti ve Gelecek Partisi ile karşılıklı olarak eş zamanlı bayramlaşma yapılacak."

HÜDA PAR Genel Merkezine gelen heyetleri HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, HÜDA PAR Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Karaarslan ve HÜDA PAR Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er'den oluşan heyet karşılayacak.

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Yasin Dursun ve HÜDA PAR Genel Merkez Gençlik Kolları Üyesi Ubeydullah Çakır'dan oluşan heyet ile de HÜDA PAR bayramına gelen partilerin genel merkezlerine eşzamanlı bayram ziyaretleri yapılacak. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *