image

Nasıroğlu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde il müdürü Mahmut Kurtaran'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TÜBİTAK araştırma projeleri yarışmasında sosyoloji alanında birinci olan Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencilerinden Büşra Öner, Mehmet Ali Gülbahar ve Hamza Görücü ile de bir araya gelen Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür, gençleri tebrik edip sohbet etti.

Gençlerle ilgili projelerin kendisini daha fazla heyecanlandırdığını ifade eden Nasıroğlu, şehirde büyüyüp başarı elde eden gençlerin Batman'ın ve ülkenin yarınlarına büyük katkılar sunacağına inandığını dile getirdi.

Başarılı gençlere burs vereceğini belirten Nasıroğlu, "Ülkemiz ve şehrimiz bu gençlerle geleceğe emin adımlarla koşacaktır. Bizler çok güçlü bir ülkeyiz ve önümüzde büyük fırsatlar var. Bu süreci akıllı, donanımlı gençlerle yakalayabiliriz.  Gençlere yönelik yapılan yarışmalar da birinci olan ve derece elde eden öğrencilerimize destek vererek tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bugün de TÜBİTAK yarışmasında birinci olan öğrencilerimizle bir araya geldik ve kendilerine öğrenim hayatları boyunca burs sağlayacağız." dedi.

Nasıroğlu, öğrencilerin hayatına dokunabilmek ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için elinden geleni gayreti ortaya koyacağını sözlerine ekledi.

Öğrenciler ise verilen destekten ötürü duydukları memnuniyeti belirterek Nasıroğlu'na teşekkür etti. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *