image

Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri olan Samet Ökmen, Gençler kategorisinde 41 kilogramda ve Muhammed Bilal Eren ise Gençler kategorisinin +81 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldular.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i antrenörleri ve İl Temsilcisi Yusuf Velioğlu ile birlikte ziyaret eden Samet Ökmen ve Muhammed Bilal Eren, önümüzdeki yıl Türkiye şampiyonu olmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.

“MUAY-THAİ BATMAN’IN GURURU”

Ankara’da yapılan Türkiye Muay-Thai şampiyonasına 4 sporcu ile katılım sağladıklarını belirten İl Temsilcisi Yusuf Velioğlu; “4 sporcumuzdan ikisi farklı kategorilerde üçüncü oldular. Uzun zamandan bu yana ilimizi Türkiye, Avrupa ve uluslararası kategorilerde en iyi bir şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Amacımız sporun kaynaştırıcı, birleştirici ve dayanışmacı yönü ile ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmektir.” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün branşlarda sporcuların yanında olduklarını ve bütün imkânlarını seferber ettiklerini ifade etti. Özperk, sporculara tavsiyelerde bulunarak, eğitimlerini de aksatmamalarını istedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *