image

Hayırseverlerin yardımları ile yetim çocuklara burs veren gıda kolisi, giyim ve nakdi yardımlarda bulanan Yetimler Vakfı, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Elazığ'da  yetim ailelere kırmızı et yardımında bulundu.

Yetimler Vakfı Elazığ Şube Başkanı Mikail Bahçeci, en büyük hayır ve hasenatlardan birinin yetim ailelere yardım etmek olduğu şuuruyla hareket ettiklerini, bu nedenle yardımlarını süreklileştirmek için çaba sarfettiklerini belirtti.

Bahçeci sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Hayırseverlerimizden Allah razı olsun şu ana kadar bizleri yalnız bırakmadılar. Kurban Bayramına yakın bu zamanda diliminde bayram yemeğine katkı sağlamak için ailelerimize kırmızı et yardımında bulunduk. Bu yardımlarımız hayırseverlerimizin desteği ile inşallah çeşitlenecektir. Bundan önce ev almış iki yetim ailemize borçlarına yardım için her bir ailemize ikişer tam altın yardımında bulunmuştuk. Yetimler Peygamber Efendimizin bize emanetleri şuuru ile hareket ediyoruz. Bu emanet aslında hepimizin ve hayırseverlerimizi bu emanetlere sahip çıkmaya davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *