image

Her yıl geleneksel olarak TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen üniteler arası futbol turnuvası İbrahim Halil Kay tesislerinde başladı.

14 takımın katıldığı turnuvaya TPAO emekçileri büyük bir ilgi gösterdi. Amaçlarının, mesai saatleri dışında sosyal projeler kapsamında personeli bir araya getirip moral ve motivasyonu yükseltmek olduğunu belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, “bu tür etkinlikler TPAO ailesinin bir kültürüdür. Centilmenlik kuralları çerçevesinde geçen futbol şenliklerinde tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü İbrahim Halil Kay tesislerinde bulunan sentetik futbol sahasının kullanılmaz hale gelen tesisinin bakımı yapılıp sentetik çim halı sahası yenilendi.

 Saha ve tesisini yenilenip turnuvaya yetiştirilmesine sevinen TPAO emekçileri, “saha bayağı sorun olmuştu. Gerek çim gerekse de tesisleri turnuvaya yetiştiren TPAO Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *