image

Gazi Anadolu Erkek İmam-Hatip Ortaokulu tarafından idareci, veli ve öğrencileri buluşturan bir etkinlik gerçekleştirildi. Okulda okuyan öğrenciler arasında Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuyanların derece aldığı yarışmada, öğrencilere okul idaresinin belirlediği para ödülleri verildi.

80 sorunun sorulduğu ve 120 dakika olarak uygulanan ‘Okula Kabul Sınavı’nın akabinde geçen yıl okula kayıt yaptıran 5. Sınıf öğrencilerine yönelik ‘Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’ yapıldı. Başarılı olan öğrencilere hediyeleri ve katılım belgeleri verildi.

Yarışmada 1. olan öğrenciye 1750 TL, 2. olan öğrenciye 1500 TL, 3. olan öğrenciye 1000 TL, 4 ve 5. olan öğrencilere 500 TL ve yarışmaya katılan diğer 23 öğrenciye 50’şer TL ve katılım belgeleri verildi.

Veli, öğrenci, Kur'an kursu öğreticileri ve tüm katılımcılar program boyunca duygu dolu anlar yaşadı.

Müdür Yardımcısı Salih Tatlı

Etkinlikte bir açıklama yapan okul idarecilerinden Müdür Yardımcısı Salih Tatlı, “Gazi Anadolu Erkek İmam-Hatip Ortaokulu olarak başlatmış olduğumuz ‘Hafızlık Projesi’ ile geçen sene eğitim ve öğretim faaliyetlerine aldığımız 5. sınıfa geçen öğrencilerimizi ve ‘Okula Kabul Sınavı’ ile birlikte gelen öğrencilere yönelik ‘Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’ düzenledik. Dereceye giren öğrencilerimize para ödüllerini verdik. Kazanan öğrencilerimize para ödüllerini vermenin yanında, yeni gelecek öğrencilerimizi de moral motivasyon olsun diye ikramlarımız ile birlikte misafir ettik. Hepinizi saygı ve sevgi hürmet ve muhabbet ile selamlıyorum. Bu gibi faaliyetlerin devamı için siz değerli ailelerin özverili katkılarını bekliyoruz.” dedi.

Program, öğrencilere ödüllerinin takdimi ve çeşitli ikramlarla sona erdi. VEYSİ GÜLTEKİN



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *