image


Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri içinoy verme işleminin büyük bir oranda tamamlanmasının ardından resmi olmayansonuçlara göre Gaziantep Milletvekili olan Şehzade Demir, teşekkür konuşmasıyaptı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına gelen partililer vevatandaşlar Demir'e yoğun ilgi ve teveccüh gösterdi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından İl Başkanlığınagelen partililer ve vatandaşlar HÜDA PAR adaylarının Meclis'e girmesinisevinçle karşıladı.

Seçim çalışmalarına katılan HÜDA PAR Gaziantepteşkilatlarına, partililere ve vatandaşlara hitap eden Demir, vatandaşlara HÜDAPAR'a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

HÜDA PAR'ın Meclis'te hak ve hakikatin sesi olacağınınaltını çizen Demir, toplumun yararına olan her işin destekçisi olacaklarını,zararına olan her işin de karşısında olmaya devam edeceklerini ve HÜDA PARolarak "Adalet" demeye devam edeceklerini vurguladı.

Seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını dileyen Demir,"Bizim için, memleketimiz için ve İslam alemi için Allah-u Teala busonuçları hayra çevirsin. Rabbim geleceğimizin güven altına alınması, geleceknesillerimizin geleceklerinin garanti altına alınmasını vesile kılsıninşallah." dedi. İLKHA 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *