image


Yerli otomobil TOGG ilk siparişlerin yurdun birçok noktasına ulaştığı gibi ilimize de ulaştı. İlk olarak valilik binasına getirilen TOGG ardından Necat Nasıroğlu Külliyesine getirilerek vatandaşların ilgisine sunuldu.


 Anadolu Ateşi rengi ile dikkat çeken TOGG fotoğraf çekilenlerin odak noktası oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, “Bugün inanılmaz keyifli bir gün. Çünkü böyle yerli, milli bir arabanın Batman’a gelmesi biz son derece keyifli hale getirdi. Son derece mutluyuz. Türkiye’nin gücüdür bu, Türkiye’nin yapabileceklerinin en güzel göstergesidir. Yapamaz dediler yaptık. Bizim yapamayacağımız hiçbir şey yok. Kendimize inanalım, yeter ki kendimize güvenelim.” ifadelerini kullandı.

 “BUNUN YAZILIMINI BATMAN’DA YAPACAĞIZ”

 TOGG geliştirilmesi için ilimizde çalışmaları yapılacağını belirten Nasıroğlu, “Biz gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimize inanıyoruz. İşte benim bilim merkezi, gençlerle beraber proje yapacağız derken bunu kastediyorum. Bunun yazılımını Batman’da yapacağız. TOGG’un beyni Batman’da üretilecek. TOGG’un beyni bizim Batmanlı gençler olacak. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Teknolojiyi seven teknolojiyi yapan bir nesil. Sadece arabayı kullanan değil bu arabanın beynini üreten bir nesil. Benim hayalim bu. Allah’ın izniyle yapacağız. Zafer inananlarındır.” dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *