image


Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru işlemleri 2 Mayıs 2023 tarihinden itibaren başlayacaktır. Başvuru ekranı ise 7 Mayıs tarihine kadar açık kalacak. Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde talebimiz Açık İş İlanlarında 02/05/2023 tarihinde ilan edilecek ve 5 gün ilanda kalacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

KGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları hem internet üzerinden hem de telefon aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar takvim doğrultusunda hareket edecek. Özel ve genel şartları taşımadığı tespit edilen adayların müracaatları geçersiz sayılacak.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar uzatılır.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI ŞARTLARI

İşçi alımı şartları, alım yapılacak meslek grubuna göre değişkenlik göstermektedir. Yayınlanan ilana göre adaylardan öğrenim durumu, işçi pozisyonunun gerektirdiği öğrenim ve nitelikler aranacak. Yayınlanan ilanlara başvuru yapabilmek için en az İlköğretim mezunu ve 18 yaşından büyük olma şartı aranacak. Alım yapılacak illere ve meslek gruplarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

KGM 3 BİN İŞÇİ ALIMI İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *