image



Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'nin Meclis Grup Başkanvekili Erhan Usta ile İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın HÜDA PAR'ı hedef almalarına tepkiler sürüyor.

Partilerine yönelik son zamanlarda artan karalama kampanyaları ile ahlaksızca itibar suikastı ve haysiyet cellatlığı yapıldığını belirten HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, memleketin bunca sorunu varken ahmaklara anlatırcasına cevap vermeyi zaman ve söz israfı olarak değerlendirdiklerini kaydetti.

Açıklamasında önlerinde bir seçim olduğunu, milletin 14 Mayıs'ta yeni cumhurbaşkanını ve vekillerini seçmek için sandığa gideceğini belirten Emiroğlu, bu süreçte olması gereken; her siyasi partinin, memleketin sorunlarına dair çözüm önerilerini ve projelerini anlatması ve seçmenden destek istemesi olduğunu söyledi.

Ancak Türkiye'deki kimi siyasi figürler ve çevrelerin kötü alışkanlıklarından bir türlü vazgeçmediğine işaret eden Emiroğlu, tarafgirlik ve çıkar üzerine siyaset inşa etmeyi meslek edinenlerin geçmişte olduğu gibi bugün de sadece yalan, iftira ve kara propaganda üretmekle meşgul olduklarını ifade etti.

HÜDA PAR'ı terörle ilişkilendirenlere tepki gösteren Emiroğlu, “Bölücü arıyorsanız yanı başınızdakilere bakın!” diyerek HDP'yi işaret etti.

İYİ Parti'nin HÜDA PAR'ı hedef alma misyonunu CHP'den devraldığını söyleyen Emiroğlu, “Kumar masasından kalktıktan sonra kumpas masasına oturtuldular. İyi Parti yetkilileri CHP'den görevi devraldı. İtibar suikastı, haysiyet cellatlığı yapıyorlar.” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *