image

Ferhat Nasıroğlu kısa hayat hikâyesinden sonra dünya çapında firmasının elde ettiği başarılara değindi. Hayatı boyunca yaptıkları işlerden ve çektiği zorluklara değinen Nasıroğlu firmasının Batman’dan çıkıp Hindistan’da iş yaptığını belirtti.

FERNAS şirketinin yaptıklarına değinen Nasıroğlu, “Batman’dan çıkıp Hindistan’da boru hattı yapan bir firmayız. En büyük hayalimiz memleketimize hizmet etmek. İtibar en büyük markadır, marka değeridir. Üretmenin, çalışmanın keyfi başarıdır. Şans kuşu kafanızın üzerinden geçtiğinde hazırsanız, o ivmeyi yakalayıp çok farklı yerlere gelebiliyorsunuz. Yeter ki buna hazırlıklı olun. O günün şartlarında gelen fırsatı gelen imkân değerlendirip, Batman gibi bir yerde dünya firmaları sıralamasına girmek cesareti, kabiliyeti, kapasitesi bu aslında bizim özetimizdir.” ifadelerini kullandı.

“KATAR’DA ÇOK BÜYÜK PETROL VE GAZ SEKTÖRÜNDE YATIRIMLARIMIZ İŞLERİMİZ OLDU”

Farklı alanlarda da şirketlerinin dünyanın birçok ülkesinde hizmet verdiğini açıklayan Nasıroğlu, “Bizim grubun çok farklı alanlarda yatırımları var. Gıda, enerji, taahhüt, sanayi, turizm, imalat sanayisinde çok farklı alanlarda üretimimiz var. Hangi sektöre girdiysek başarılı olduk. Ana sebebi usta çırak ilişkisinin bize kazandırmış olduğu yetenek ve en önemlisi işimizin sahibi, işimizin seveni, işimizin aşığı olma özelliğimizdir.  Batman’dan çıkıp Hindistan’da boru hattı yapan bir firmayız. Bunu yanında otoyolda yapıyoruz. Demiryolu, barajlar da yapıyoruz. Katar’da çok büyük petrol ve gaz sektöründe yatırımlarımız işlerimiz oldu. Hindistan’da 350 KM boru hattı projesini çok zorlu şartlarda gerçekleştirdik.” dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *