image

Batman 1. Amatör liginin A ve B grubunda 2022-2023 futbol sezonunda oynanan 200 karşılaşma geride kaldı. 19 Mayıs sahalarının hafta sonları futbolseverlerin akınına uğradığını belirten ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Play-Off maçlarının çekişmeli ve heyecanlı geçeğini söyledi. Başkan Akyol yaptığı açıklamada; “1. Amatör ligimizi bitirdik. A ve B grubunda ilk 4 takımımız çapraz eşleşme şeklinde çift maç üzerinden oynayacaklar. Amatör lig şampiyonumuz BAL temsilcisi ise yükselme maçını oynamaya hak kazanacak. Bütün müsabakaların Fair - Play çerçevesinde oynanmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

8 TAKIM PLAY-OFF’A KALDI

A grubunda İl Özel İdare Gençlerbirliği spor 56 puanla ligi namağlup bitirdi. B grubunda ise Sason Gençlik Spor da oynadığı 20 maçı kazanarak namağlup olarak ligi ilk sırada ve 60 puanla bitirdi.

2022-2023 Amatör Futbol sezonunda A ve B grubunda ilk dörde kalan 8 takım çaprazlama usulü çift maç üzerinden Play-Off maçlarında karşılaşacak. Müsabakalar 19 Mayıs Stadyumunun 2 ve 3 nolu sahalarında 15 ve 16 Nisan 2023 tarihlerinde oynanacak. Şampiyonun belirleneceği final maçı ise tek maç olarak tarafsız sahada oynanacak.

“AMATÖR TAKIMLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Play-Of’a kalan takımlara başarılar diledi. İl Müdürü Özperk: “Önümüzdeki hafta Play-Off maçlarına 19 Mayıs sahalarımızda ev sahipliği yapacağız. Kurum olarak üzerimize düşeni her zamanki gibi yapmaya devam edeceğiz. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu. Muharrem KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *