image

Batman Basın Konseyi hafta sonunda kongreye gitti. 12'ncisi yapılan kongrede Divan Başkanlığına ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, eğitimci Ramazan Bozkurt, iş insanı Kenan Nasıroğlu ve Batman Deva Partisi il yönetiminden Sadettin Vergili seçildi. 


Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, faaliyet raporunu sunumunu yaptı. Denetim kurulu ve mali rapor okunarak kabul edilmesinin ardından bir konuşma yapan Başkan Ercan Arslan şunları söyledi. "Göreve ilk gelirken tüzük değişikliğine giderek 2 dönem şartı getirdik ve bugünde görevimizin sonuna geldik. Her güzel bir başlangıcın bir sonu da vardır. Görev aldığımız süre zarfında konseyimizi kurumsal bir yapıya getirdik. Bu yılda ikincisini gerçekleştirdiğimiz yılın başarılı gazeteciler yarışması düzenledik. Bunu bir gelenek hale getirdik. Umarım bizden sonra da görev alacak arkadaşlar bu geleneği sürdürür. Gazeteciliğe emek veren, değer katan, katkı sunan, bedel ödeyen meslektaşlarımıza buradan şükranlarımı gönderiyorum. Konseyimizin bu günlere gelişine katkı sunan her kim varsa, dernek üye ve yöneticilerimize, bugünün şartlarında bu yanımızda olan, destek olan, meslektaşlarımıza, dar günümüzde hemen koşup yanımızda olan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum '' dedi.

Yapılan kongrenin ardından Başkanlığa seçilen Nedim Arslan, "Derneğin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen ve bugünlere getiren tüm yönetimlere huzurunuzda teşekkür ediyorum... Batman basınının saygın kuruluşlarından olan derneğimize katkı sunmanın çabası içerisinde olacağımızı el birliğiyle Batman Basın Konseyi'ne değer katmak ve her yerde en iyi şekilde temsil edilmesi için tüm çabayı sarf edeceğiz'' dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *