image

Eski Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi temas ve ziyaret için ilimize geldi. İlk önce valiliği ziyaret eden Eroğlu, burada Vali Ekrem Canalp tarafından karşılandı. Vali Canalp ile kameraların karşısına geçen Eroğlu, kısa bir basın açıklaması yaparak yapacağı temaslarıyla ilgili bilgi verdi.

Hasankeyf’in Türkiye’nin en önemli turistik merkezlerinden biri olduğunu belirten Eroğlu, “Ben Hasankeyf’in fahri elçisiyim. Biliyorsunuz çalışmalar esnasında bir elim sürekli buradaydı. Valimiz de değerli bir vali. Birlikte Batman için ne gerekiyorsa yapacağız. Barajlar, göletler, içime suyu, ne hizmet gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Türkiye’nin en muhteşem ilçesinin Hasankeyf olduğunu söyleyen Eroğlu, “ Hasankeyf’e birçok hizmetler yapıldı. Tarihi yapılar korunarak yeni yerlerine taşındı. İlçe muhteşem bir görüntüye kavuştu. Bundan sonra da Hasankeyf için, Batman’ın diğer ilçeleri için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Daha sonra Ilısu Barajıyla ilgili getirdiği kitabı tanıtan Eroğlu, valilikten ayrılarak AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret etti. Eroğlu, ziyaret sonrası bir dizi inceleme ve temas için Hasankeyf’e gitti.

VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *