image

Toplantıda, Aile Destek Merkezi kapsamında açılacak olan seramik atölyesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Seramik atölyesinde kültürel motiflerin bulunacağı hediyelik eşya, ahşap, seramik, çini işlemeciliği vb. malzemelerin üretiminin yapılması planlanmakta ve bölge kültürüne katkı sağlaması hedeflenmektedir. Bu amaçla ilgili teknik ekip tarafından proje sunumu yapılarak değerlendirme yapıldı.

Kaymakam Mete: ’’Aile Destek Merkezlerinin kadınların sosyal, kültürel, ekonomik ve kişisel yönden gelişimleri ile sosyal hayata entegrasyonlarının sağlanmasını çok önemsediğini, bu amaçla değer üretecek bir emek yoğun üretim sistemi kurguluyoruz. Umuyoruz ki Sason'lu Hanımefendilerin destekleriyle amacımıza ulaşırız'' dedi.

Kaymakam Murat METE başkanlığında Kaymakamlık Toplantısı Salonunda yapılan toplantıya İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hürriyet BOZKURT ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi BOZKURT, Adem Koordinatörü Ebru KANDEMİR, Mimar İrem GÜNGÖRDÜ, Görsel Sanat Hocası Elif AYDEMİR ve El Sanatları Hocası Büşra GÜNGÖRDÜ katıldı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *