image

Batman’daki öğrenci yurtlarında bir dizi incelemelerde bulunan Özdemir, çalışmalar hakkında İl Müdürü Özperk’ten bilgi aldı.

 

Batman’da da yurt sorunun olmamasının sevindirici olduğunu belirten Hizmet Kalite Standartları ve Yurt Donatımı Daire Başkanı Dursun Özdemir; “2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Batman’daki yurtlarımızda sıkıntı yaşamadık. Batman ve Türkiye genelindeki bütün yurtlarımız, öğrencilerimize hizmet etmek için her zaman hazır vaziyettedir. Daire Başkanlığı olarak illerimizi gezip, yapılması gerekenleri yerinde görüp, mevcut sorun varsa kısa zamanda çözüyoruz. Yurtlarımız temiz, hijyenik ve konforludur. Öğrencilerimizin bütün ihtiyaçları yurtlarımızda ayrıntılı bir şekilde düşünülmüştür. Batman’daki yurtlarımızda ilimize yakışır bir şekilde hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz için ne kadar hizmet etsek azdır” diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise, yurtlara her zaman büyük önem verdiklerini ve il dışından gelen bütün öğrencilere misafirleriymiş gibi baktıklarını söyledi. EKREM GÜLŞEN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *