image


Batman 4. Kitap Fuarı’nda gerçekleşen İmza ve söyleşi etkinlikleri için şehre davet edilen edebiyat, kültür-sanat, düşünce, tarih dünyasından ünlü isimlere Batmanlılar ilgi gösterdi. Kitapseverlerle yazarları bir araya getiren etkinlikler, fuarın son günü olan 7 Kasım’a kadar sürecek.

ÖNCE SOHBET ARDINDAN İMZA

27 Ekim’de kitapseverlere kapılarını açan Batman 4. Kitap Fuarı’nın ünlü konukları, Batman halkı tarafından ilgiyle takip edildi. 7 Kasım’a kadar sürecek söyleşilere yoğun katılım gerçekleşirken Batmanlı kitapseverler, fuarda takip ettikleri yazarlara kitaplarını imzalatmayı da ihmal etmedi.

YAYINEVLERİNDEN EK İMZA GÜNÜ

Kitap fuarı süresince organizasyonu ortaklaşa gerçekleştiren Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin davetlisi olarak kente gelen ünlü isimler dışında fuara katılan yayınevleri de kendi yazarlarına kitaplarını imzalamaları için stantlarında yer açtı.

ÜNLÜLER GEÇİDİ DEVAM EDİYOR

Fuarın ilk gününde Serdar Tuncer ile başlayan söyleşi ve imza etkinlikleri, Hayati İnanç, Nedim Şener, İhsan Süreyya Sırma, Mustafa Armağan, Bahadır Yenişehirlioğlu gibi çok sayıda ünlü ismin katılımıyla devam etti. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *