image


AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, bir dizi ziyaret için Aydın'a gitti. Tarımla ilgili gözlemlerde bulunduğunu ifade eden Özdemir, 'Daha çok üretim' vurgusu yaptı. Aydın'ın Türkiye'nin incisi olduğunu belirten Özdemir, Aydınlıları Batman'a davet etti.

ÖZDEMİR, ZEYKO TARIMFABRİKASINDAYDI

Özdemir, temasları çerçevesinde Batmanlı işadamlarının işlettiği Zeyko Tarım Fabrikasını da ziyaret etti. Ziyaret esnasında fabrika sahipleri Kasım Tunç ve M. Şirin Tunç tarafından karşılanan Özdemir, fabrika sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Özdemir, "Ekonomiye katkı sunan Batmanlı girişimci iş insanlarını Aydın'da başarılı işler yaparken görmek bizi ayrıca onurlandırıyor. Aydın'da tarım, turizm ve sanayi alanlarında gözlemlerde bulunduk. Aydın'ın Türkiye ekonomisine katkısı oldukça büyük" dedi.

"ÇİFTÇİLERE TEŞEKKÜREDİYORUM"

'Daha fazla üretim' vurgusu yapan Özdemir, "Çok üreterek, çalışarak memleketimize katkı sağlayabiliriz. Memlekete en büyük katkıyı işini en iyi yapanlar sağlıyor. Siyasetçisiyle, bürokratıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle, iş insanıyla birlikte memlekete katkı sağlanıyor. Çiftçilerimiz de işini en iyi şekilde yapıyor ve ülkemize katkı sağlıyor. Onlara ayrıca çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AYDINLILARI BATMAN'A DAVETETTİ

Aydın'ın tüm sektörleri içerisinde bulunduran bir il olduğuna dikkat çeken Özdemir, "Aydın tarımı, turizmi, sanayiyi içinde bulundurması ve aynı zamanda doğal güzellikleri açısından Türkiye'nin incisi. Türkiye'nin birçok bölgesi kendine has güzellikleri barındırıyor. Batman Sason'uyla, Gercüş'üyle, Hasankeyf'iyle görülmeye değer bir yer. 12 bin yıllık bir medeniyeti bağrında taşıyor. Aydınlı hemşehrilerimizi de Batman'a davet ediyorum" dedi . ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *