image


Kaymakam Şenol Öztürk başkanlığında, İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.  Kaymakamlık Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, ilçede koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve gündemde belirlenen konular üzerinde gelinen son durum hakkında değerlendirilmeler yapıldı.

Kaymakam Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmasında; Koronavirüs ile mücadelede normal hayata dönebilmek için aşılama çalışmalarının önemli olduğunu, bu kapsamda kamu kurumlarında çalışan personellerin aşı olmaları vatandaşların aşı olmaları için örnek teşkil edeceğini' ifade etti. Kaymakamlığın aşılanan kişilere yönelik yapmış olduğu tablet kampanyasına rağbet olduğunu belirten Öztürk, Belediye yetkililerine de bu kampanyanın tanıtılması ve her kesime ulaştırılması hususunda anons ve gerekli duyuruların yapılması talimatını verdi.

 Toplantıya, Belediye Başkanı V. Abdullah Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bayrak, İlçe Emniyet Amiri V. Yusuf Ünal, ilçemizde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluş  Amirleri katıldı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *