image


Batman İl Müftülüğünün yazKur’an Kurslarında yaz etkinlikleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Etkinliklerkapsamında Yaz Kur'an Kurslarını ziyaret eden Müftülük Gençlik Koordinatörlerive Batman Gençlik Merkezi üyeleri Yaz Kur’an Kurslarında eğitim alan çocuklaraKur’an Kursu öğreticileriyle beraber çeşitli oyunlar oynatarak eğlenceli vakitgeçirmelerini sağlıyorlar.

Kur'an ve dini bilgilereğitiminin yanı sıra yapılan bu tür etkinliklerden dolayı çocukların çok mutluolduklarını belirten Batman İl Müftüsü Turgut Erhan,“ “Çocuklarımız vegençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmede yardımcı olmak; yaz tatilini dahaetkili ve verimli kullanmalarını sağlamak; spor, sosyal, kültürel ve sanatsalfaaliyetlerle ilgi alanlarına göre kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak büyükönem arz ediyor.” dedi.

Çocukların motive olmasıaçısından düzenlenen etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirten İl MüftüsüErhan Gençlik Koordinatörlüğüne, Yaz Kur’an Kurslarında görevli öğreticilere veBatman Gençlik Merkezi görevlilerine teşekkür etti. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *