image


Ziyarette Başkan Şahin ve beraberindeki heyete şehid vemahkûmların aileleri yakın ilgi gösterdiler.

Yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PARİl Başkanı Şahin, her sene olduğu gibi bu sene de şehid ve tutuklu ailelerineziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sadece bayramlarda değil sık sık aileleri ziyaretettiklerini belirten Şahin, “28 Şubat yargısının ve FETÖ yapılanmasının kumpasve hileleri neticesinde mağdur edilmiş ve yine mürted örgütün şehid ettiğiaileleri her bayram olduğu gibi bu bayramda da ziyaret ettik, etmeye devamediyoruz. Bayram ziyaretlerinin dışında da bu ailelerimizle içli dışlıyız.Ailelerin hal hatırlarını, durumlarını soruyoruz. Yanlarında olduğumuzuvurguluyoruz. Çocuklarına sahip çıkıyoruz, onlarla birlikte yol yürüdüğümüzüvurguluyoruz.” dedi.

“HER ŞARTTA AİLELERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Aileleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını vurgulayanŞahin, “Bu insanlar İslam için bedel ödemiş, mağdur edilmişler. İslami davaiçin kimisi şehid edilmiş kimisi çeyrek asırdır cezaevlerinde ömür tüketiyor.Biz HÜDA PAR olarak bu insanların fedakârlıklarını unutmayız, unutamayız.Sürekli yanlarında olacağız, aynı yolu yürüyoruz. Dolayısıyla bunlar bizimemanetlerimiz, ailelerimiz, çocuklarımızdır. Her şartta ailelerimizin yanındaolmaya devam edeceğiz. Tabi bu sadece bizim sahiplenmemiz gereken bir durumdeğil. Müslümanım diyen, bölgenin huzuru için bir derdim var diyen herkesin buaileleri sahiplenmesi lazım. Bizde bu anlamda bu İslami ve insani görevimizi, kardeşlikhukukumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah var oldukça bu insanlarınyanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *