image

Koronavirüs salgını dolayısıyla satışlarının ciddi derecede düştüğünü kaydeden Said Aslangiray, "Virüs işlerimizi çok olumsuz etkiledi. Bu süreçte hijyen içerisinde üretimimize devam ettik. Bizim hijyenden yana bir sıkıntımız yoktu zaten iş yerimizde, hijyene her zaman dikkat ediyorduk " dedi.
"EVLERİNE SÖYLEYENLER OLUYOR"
Siparişlerin durma noktasına geldiğini kaydeden Aslangiray, "Tatlı siparişi yine geliyor ama bizim sektörde gözle görerek almak daha hoşuna gidiyor insanların. İnsanlar kısıtlamalardan dolayı çıkamadığı için bu süreçte çok düşüş yaşadık fakat evlerine söyleyenler de oluyor" dedi.
"ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLUYORUZ"
Koronavirüs dolayısıyla satışların düştüğünü kaydeden Aslangiray, "Ramazan ve bayrama az kalmışken satışlarımızın artmasını ümit ediyoruz.  Normal fiyatlarımız fıstıklılar kilo olarak 25-65 TL arası değişiyor. İsteğe göre değişiyor, bol fıstıklı olduğu zaman fiyatta artıyor. Biz müşterilerimize fiyatta elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz” ifadelerini kullandı. Müşterileri mağdur etmediklerini kaydeden Aslangiray, "İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçte biz müşterilerimizi mağdur etmemek için çalışıyoruz. Dükkanımızı hijyenik şartlar içinde açıyoruz. Evlere sipariş olduğu zaman aksatmadan ulaştırmaya çalışıyoruz" dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *