image

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa YILDIZ, “Batman Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde 25 kişilik itfaiye personeli alımıyla ilgili yapılan sözlü mülakat sınavında kura çekimine katılmaya hak kazanan ve kazanmayan adayların isim listesi açıklandı.

Belediye yetkilileri, mülakat sınavında kuraya hak kazanan 53 kişi arasından seçilecek olan 25 kişinin basın ve noter huzurunda 11.11.2020 tarihinde saat 10.00’da Batman Belediyesi Hizmet Binası konferans salonunda kura çekiminin yapılacağını duyurdu.” Dedi.

Kuranın şeffaf yapılmasını takdir ettiklerini belirten Yıldız, “
Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak belediye yetkililerinin şehrimizin istihdam problemini bir nebze de olsa gidermek için yapacakları bu katkıdan ve ayrıca personel seçiminde noter ve basın mensupları huzurunda gerçekleştirecekleri bu şeffaf tutumdan dolayı tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında muvaffakıyet temenni ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Batman’da işsizliğin yüksek olduğunu vurgulayan Yıldız, “Personel alımı için açılmış olan kadro ilanında verilen sayı ile mülakatı kazanmış olan aday sayısı arasındaki farka bakılacak olursa; mülakatı kazanmış olan 53 adayın tamamının belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’nün personel ihtiyacı dahilinde olduğunu bilmekteyiz. Dolayısıyla ülkemizde işsizlik sıralamasında –ne yazık ki- üst sıralarda olan şehrimiz gençlerinin istihdamına katkı sağlamak açısından mülakatı kazanmış olan 53 adayın TAMAMININ kura çekimine bırakılmaksızın kadroya alınması daha isabetli bir karar olacağını bildirir, belediyemiz yetkilileri ve çalışanlarına tekrardan başarılar dileriz.” Dedi.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *